Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση των cookies OK

Aspire Minican+ Pod Kit 850mAh

14.90 
6958947140980
Εξαντλημένο
Image

Aspire Minican + Kit Semitransparent

Image

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Image

Αναβαθμίστηκε από την πρώτη έκδοση Minican. Το Minican+ είναι εδώ. Το Minican + ακολουθεί ένα στιλ σχεδιασμού απλότητας και χρηστικότητας, επιτρέποντας τώρα την αύξηση της γεύσης και της μακροζωίας της απόδοσης, προσθέτοντας μια νέα αντίσταση στο δοχείο και προσφέροντας μια μεγαλύτερη μπαταρία.

Εκπληκτικό design...

Image

Το Minican + διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και ενω είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από τον προκάτοχο του, η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι πολύ μεγαλύτερη. Το Minican + είναι συμβατό με όλα τα δοχεία Minican (με διαφορετική αντίσταση στο πηνίο) για περισσότερες επιλογές σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Image
Image
Image

Το Minican + χρησιμοποιεί αντίσταση 0,8Ω και έχει χωρητικότητα 2ml, σε συνδυασμό με σταθερή έξοδο τάσης, για ομαλότερη και ευρύτερη ροή αέρα, επιτρέποντας σε κάθε εισπνοή σας να είναι πιο γεμάτη και έντονη. Η μεγαλύτερη χωρητικότητα της μπαταρίας των 850 mAh αναβαθμισμένη από τα 350 mAh του Minican, σας επιτρέπει να επιτύχετε μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας. Απλώς ξαναγεμίστε την αγαπημένη σας γεύση στο κάτω μέρος του Minican + Pod ανοίγοντας το βύσμα σιλικόνης, τόσο βολικό.

Κατασκευαστής:
Κατασκευαστής :Aspire