Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση των cookies OK

Aspire Zelos Nano Kit 1600mAh 2ml

39.90 
6958947142939
Εξαντλημένο

Aspire Zelos Nano Kit 1600mAh 2ml

Μία ακόμη εξαιρετική προσθήκη στη σειρά Zelos είναι το Zelos Nano Kit, το απόλυτο kit εκκίνησης για νέους στο χώρο του ατμίσματος και όχι μόνο, σχεδιασμένο για την απόλυτη MTL εμπειρία! Το Zelos Nano αποτελείται από ένα mod εξοπλισμένο με ενσωματωμένη μπαταρία 1600 mAh. Αυτή η μεγάλη χωρητικότητα σημαίνει ότι το Zelos Nano θα σας κρατήσει μια ολόκληρη μέρα, χωρίς να χρειάζεται να το επαναφορτίσετε ενώ έρχεται με τον ολοκαίνουργιο Nautilus Nano Tank, και την καινούργια Nautilus Mesh Coil 1.0Ω αντίσταση.

Το Zelos Nano Kit, είναι κατασκευασμένο από κορυφαίο κράμα αλουμινίου, για να επιτύχει μια εξαιρετική τελική εμφάνιση και μία εξαιρετικά ευχάριστη αίσθηση στο κράτημα. Ο συμπαγής σχεδιασμός του, συμβάλλει σε μια στιβαρή, αλλά κομψή κλασική εμφάνιση, καθώς και ένα κομψό στυλ.

Εξοπλισμένο με λειτουργία αυτόματης ανίχνευσης ισχύος. Σε αυτήν τη λειτουργία, η συσκευή καθορίζει τη βέλτιστη ισχύ εξόδου με βάση την αντίσταση του πηνίου. Κάθε αντίσταση έχει τρεις ρυθμίσεις επιπέδου ισχύος. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την αγαπημένη τους ένταση, από τις επιλογές επιπέδου “Χαμηλό, Μεσαίο ή Υψηλό”.

Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή, στην προτίμηση των χρηστών MTL, o Nautilus Nano Tank έχει σχεδιαστεί με 5 διαφορετικές διαβαθμίσεις εισαγωγής αέρα, που μπορείτε να ρυθμίσετε για να έχετε διαφορετικό άτμισμα: καμία , Φ0.8, Φ1.0, Φ1.2, Φ1.6.

Ονομαζόμενος και ως “βασιλιάς των αντιστάσεων ” o Aspire Nautilus Nano, είναι η εξελιγμένη έκδοση του nautilus mini. Είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και το επιστόμιο του από ειδικό υλικό POM το οποίο προστατεύει το στόμα σας από καύση. Η δεξαμενή του ατμοποιητή διαθέτει χωρητικότητα υγρού 2ml και η πλήρωση παρέχεται αφαιρώντας το καπάκι της δεξαμενής. Μας έρχεται με τη νέα αντίσταση Nautilus mesh 1.0ohm,και υποστηρίζει τις αντιστάσεις πλέγματος Nautilus 2S 0.7ohm και Mesh 0.3ohm.

Χαρακτηριστηκά

  • Χωρητικότητα δεξαμενής: 2 ml
  • Παράμετροι πηνίου: Nautilus Mesh Coil 1.0Ω, Nautilus BVC Coil 1.8Ω
  • Κάτω ρυθμιζόμενη ροή αέρα
  • 510
  • Χωρητικότητα μπαταρίας: 1600 mAh
  • Λειτουργία εξόδου: Smart VW
  • Εύρος ισχύος: 13-15W (1.0Ω), 10-14W (1.8Ω)
  • Ρύθμιση επιπέδου 3 watt
  • Υποστηριζόμενη περιοχή αντίστασης: 0.5Ω ~ 3.0Ω Χρόνος συνεχούς καύσης: 10S
Κατασκευαστής:
Κατασκευαστής :Aspire