Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση των cookies OK

Edge Go V2 Device

18.90 
5056406831415
Σε Απόθεμα
+

Edge Go V2

Image

Edge Go V2

Η νέα μας συσκευή συστήματος pod σας δίνει έναν εξαιρετικά εύκολο τρόπο ατμίσματος - απλώς εφαρμόστε το pod στη συσκευή GO και ατμίστε - χωρίς ακατάστατα υγρά, περίεργες ρυθμίσεις για να ανησυχείτε.
Συνδυάζοντας τέλειες γεύσεις καπνού και μενθόλης, τα Pods μας θα σας κρατήσουν πολύ καιρό και δεν θα σας κοστίσουν "ένα κόσμο"


Διαθέτει την καινοτόμο μπαταρία GO νέας γενιάς, ένα καλώδιο ταχείας φόρτισης USB-C και τη δημοφιλέστερη γεύση Very Menthol. Αυτό το κιτ είναι πλήρες με όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο άτμισμα.

Ικανοποίηση με έναν νέο και βελτιωμένο αισθητικό σχεδιασμό μαζί με ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων χαρακτηριστικών. Η νέα μπαταρία 450mAh προσφέρει:


Έως και 30% περισσότερη ζωή από τον προκάτοχό του με βελτιωμένη τεχνολογία φόρτισης USB-C που ελαχιστοποιεί τον χρόνο διακοπής λειτουργίας

Ηρεμία με την ενσωμάτωση χαμηλής τάσης, βραχυκυκλώματος, προστασίας από ατμούς και υπερφόρτιση

Ανατροφοδότηση μέσω της οθόνης 3 LED σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε την εμπειρία ατμίσματος στο σπίτι ή εν κινήσει.

Κατασκευαστής:
Κατασκευαστής :EDGE