Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση των cookies OK

Edge Pro Kit

32.00 
5056406830203
Εξαντλημένο

Edge Pro

Image

Edge Pro
Με την ταχύτερη αλλαγή αντίστασης παγκοσμίως!

Σας καλωσορίζουμε στην επόμενη γενιά ολοήμερου ατμίσματος.
Το νέο EDGE Pro συνδυάζει τον καινοτόμο σχεδιασμό με τη στιβαρή πρακτικότητα, προσφέροντας τον απόλυτο σύντροφο για το ταξίδι σας στο άτμισμα. Με την απλότητα, την αποτελεσματικότητα και την ευελιξία στον πυρήνα του, το EDGE Pro είναι μια λύση όλα-σε-ένα, που παρέχει ατελείωτη ικανοποίηση, κάθε μέρα.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ:

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΠΙΣΤΟΜΙΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Image


Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Rapid Release Coil σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε την αντίστασή σας σε χρόνο ρεκόρ, με αποτέλεσμα να ατμίζετε ξανά σε δευτερόλεπτα. Με μια απλή περιστροφή και έλξη, η αλλαγή αντίστασης γίνεται γρηγορότερη από ποτέ.

Γρήγορη επαναπλήρωση, χωρίς το χάος.
Το EDGE Pro διαθέτει εξωτερική θύρα πλήρωσης για ασύγκριτα γρήγορη και εύκολη αναπλήρωση

Επανάσταση στην Υγιεινή
Η κατασκευή all-in-one της κάθε αντίστασης σημαίνει ότι η κάθε μια συνοδεύεται από ένα φρέσκο ενσωματωμένο επιστόμιο με κάθε αλλαγή , βελτιστοποιώντας την υγιεινή και διασφαλίζοντας την απόλυτη ικανοποίησή σας με κάθε εισπνοή.


Μορφή και λειτουργία
Με μια ισχυρή μπαταρία 1500mAh, το Pro θα σας προσφέρει εξαιρετική απόδοση ακόμη και σε μεγάλες περιόδους χρήσης. Συσκευασμένο σε ανθεκτικό μεταλλικό σώμα, το Pro έχει σχεδιαστεί για να είναι κομψό και βολικό.

Image
Κατασκευαστής:
Κατασκευαστής :EDGE