Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση των cookies OK

GeekVape Wenax K1 Pod Kit 2ml

19.90 
6972866507297
Εξαντλημένο


GeekVape Wenax K1 Pod Kit 2ml Blue-Μια μοναδική Pod συσκευή με την εγγύηση ποιότητας και απόδοσης της Geekvape.

Το Geekvape Wenax K1 Pod Kit 2ml Blue, είναι ένα μικρό, ελαφρύ και διακριτικό φορητό σύστημα Pod, με εξαιρετικά απλή λειτουργία, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 600mah και η χωρητικότητα της δεξαμενής Pod είναι 2ml.

WENAX K1 POD KIT

Fire Button – Auto Mode

Η συσκευή παρέχει δύο δυνατότητες ενεργοποίησης να επιλέξουμε Fire Button και Auto Mode.

Το Fire Βutton είναι ο κλασικός τρόπος ενεργοποίησης, απλά πατώντας το κουμπί – fire button το οποίο βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής. Με το Auto Mode η συσκευή λειτουργεί χωρίς κάποιο κουμπί, με την βοήθεια ενός αισθητήρα που ελέγχει την πίεση του αέρα, ενεργοποιείται απλά και μόνο με την εισπνοή.

Η δεξαμενή έχει χωρητικότητα 2ml καI σύμφωνα με την προτιμώμενη απόδοση ροής αέρα και ατμού, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα πηνίο 0,8ohm και ένα πηνίο 1,2ohm της σειράς G Series τα οποία θα σας χαρίσουν την απόλυτη Mouth to Lung – Τσιγαρίσια εμπειρία.

600mAh

Διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία 600mAh, διαρκεί όλη την ημέρα και φορτίζεται με μέγιστο ρυθμό φόρτισης 1Α μέσω της αναβαθμισμένης θύρας USB Τype-C.

Wenax K1 Power

Στo Wenax K1 Pod Kit, υπάρχουν τρείς διαφορετικές επιλογές εξόδου ανάλογα με το πηνίο που είναι εγκατεστημένο. Υποστηρίζει ρυθμιζόμενη ισχύ επιπέδων (Χαμηλή, Μεσαία, Υψηλή) που μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα το συνδεδεμένο πηνίο και να επιλέξει την καλύτερη επιλογή εξόδου ισχύος. Σταθερή έξοδος όταν η μπαταρία είναι χαμηλή.

Ένας συνδυασμός επαναφορτιζόμενης μπαταρίας με ενσωματωμένο πηνίο και αυτόματη ενεργοποίηση εισπνοής, καθιστά το Wenax K1, ένα από τα πιο απλά Kit στην αγορά, σχεδιασμένο για αυτούς που επιθυμούν την μετάβαση από το συμβατικό τσιγάρο στο άτμισμα.

Wenax K1 Kit

Χαρακτηριστικά

  • Ισχύς εξόδου: 9 ~ 16W
  • Χωρητικότητα μπαταρίας: 600mAh
  • Θύρα φόρτισης USB-C 5V
  • 10s Θερμοκρασία λειτουργίας: -10 ~ 45’C
  • Pod Χωρητικότητα: 2,0 ml
  • Αντίσταση πηνίου: Έρχεται με πηνίο 0,8ohm (Προτεινόμενη ισχύς: 12 ~ 16W) /
  • πηνίο 1,2ohm (Προτεινόμενη ισχύς: 10 ~ 12W)
  • MTL Vaping(Mouth to Lung)
  • Συμβατό με High PG Υγρό αναπλήρωσης


Κατασκευαστής:
Κατασκευαστής :Geek vape