Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση των cookies OK

Innokin Kroma 217 Fiber Z Force 5ml Kit

64.90 
6921426671466
Σε Απόθεμα
+

Kroma 217 Fiber Z Force 5ml Kit | Box Mod κατασκευασμένο με premium υλικά από την Innokin

Το Kroma 217 Fiber είναι ένα καινούριο ηλεκτρονικό τσιγάρο από την Innokin για νέους χρήστες αλλά και για έμπειρους ατμιστές. Ο νέος Ζ-Force ατμοποιητής σε συνδυασμό με την αποσπώμενη μπαταρία 21700 είναι το απόλυτο πάντρεμα δύναμης, τεχνολογίας αιχμής και καινοτομίας.

Innokin Kroma 217 Fiber

Συνδυασμός ποιοτικών υλικών κατασκευής

Το Kroma 217 Fiber έχει κατασκευαστεί με τα καλύτερα υλικά που μπορεί να χρησιμοποιήσει μια εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου. Ο σκελετός είναι από κράμα ψευδαργύρου με ένα συνδυασμό φινιρίσματος χρωμίου που του δίνει μια πιο στιβαρή και μοντέρνα αισθητική, με αποτέλεσμα μια εξαιρετικά ανθεκτική συσκευή. Το κράτημα είναι κατασκευασμένο από premium υλικά, συμπεριλαμβανομένου αυθεντικές ίνες άνθρακα, γυάλινες ίνες και ίνες δέρματος.

Τροφοδοσία από αποσπωμένη μπαταριά 21700/20700/18650

Kroma 217 Fiber mod τροφοδοτείται από μια αποσπώμενη μπαταρία 21700. Αν προτιμάμε μικρότερες μπαταρίες, το Kroma 217 Fiber σας παρέχει αντάπτορα για να μπορούμε να τοποθετήσουμε μπαταρίες 20700 και 18650.

Innokin Kroma 217 Z Force Fiber Kit

Ξεκλειδώστε όλες τις δυνατότητες της μπαταρίας. Όταν η μπαταρία που επιλέγουμε να τροφοδοτήσει τη συσκευή είναι η 21700 τότε το Kroma 217 μπορεί να φτάσει 100W μέγιστη ισχύ, με εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας.

Με την 18650 μπαταρία η μέγιστη ισχύ του Mod μπορεί να φτάσει έως και 80W.

Λειτουργία ανανέωσης | Coil+ & Refresh Mode

Παρατείνετε τον χρόνο ζωής της αντίστασής σας και την ένταση της γεύσης σας με το Coil+ και τ λειτουργία Refresh. Η λειτουργία Coil+ στέλνει παλμό ρεύματος μέσο της αντίστασης στο τέλος κάθε εισπνοής για να αυξήσει το χρόνο ζωής της αντίστασης. Όταν η γεύση πλέον σταματά να υπάρχει, ενεργοποιήστε τη λειτουργία Refresh για να δώσει στην αντίσταση 40% ισχύ. Αυτό τραβάει υγρό στην αντίσταση και αποτρέπει τη συσσώρευση υπολειμμάτων.

Ταχεία φόρτιση με USB Type-C

Φορτίστε τη συσκευή σας με ασφάλεια μέσο του USB-C. Οι κορυφαίες ενσωματωμένες προστασίες ασφαλείας που διαθέτει η συσκευή σας προσφέρουν ηρεμία με την ακριβή παρακολούθηση της μπαταρίας, τη λειτουργία διακοπής και υπερφόρτισης.

Z Force Airflow | Βελτιστοποιημένη ροή αέρα

Ο ολοκαίνουριος ατμοποιητής Z-Force είναι ρυθμισμένος για DL και RDL άτμισμα. Ο ακριβής σχεδιασμένος αεραγωγός χαρίζει έντονη γεύση και ομαλή εισπνοή, είτε προτιμάτε ανοιχτό τον αεραγωγό είτε μια πιο περιορισμένη εμπειρία.

Innokin Z Force 5ml

Τεχνολογία αποφυγής διαρροών - Leakproof

Τώρα, μπορούμε να αλλάξουμε την αντίσταση μας με γεμάτη δεξαμενή! Όταν η αντίσταση αφαιρείτε, ο έλεγχος ροής υγρού κλείνει αυτόματα και αποτρέπει τη διαρροή.

Innokin Kroma 217 Kit

Ο αυτόματος έλεγχος ροής υγρού με ελατήριο είναι μια καινοτόμα τεχνολογία που ανάπτυξε η Innokin για να αποτρέπει τις διαρροές και την σπατάλη των υγρών μας.

Νέο Z Force Top-Fill σύστημα αναπλήρωσης

Η Innokin βελτίωσε το συρόμενο μηχανισμό αναπλήρωσης του Zlide και το ενσωμάτωσε στο Z Force προσφέροντας μια γρήγορη, χωρίς πρόβλημα αναπλήρωση της δεξαμενής. Με την ενσωματωμένη μεμβράνη και τον μηχανισμό απελευθέρωσης αέρα, μπορούμε να γεμίσουμε γρήγορα τη δεξαμενή Z-Force, χωρίς να ανησυχούμε για προβλήματα υπερχείλισης ή ασφάλισης αέρα.

Innokin Z Force 5ml atomizer

Duo Prime Mesh Coils

Το Duo Mesh είναι μια επαναστατική νέα αντίσταση η οποία περιέχει εσωτερικό και εξωτερικό περίβλημα. Η εξωτερική αντίσταση αυξάνει την τριχοειδική δράση του βαμβακιού, απορροφώντας και οδηγώντας το υγρό αναπλήρωσης στην κεφαλή της αντίστασης, προθερμαίνεται, και κατευθύνεται στην δεύτερη εσωτερική αντίσταση για να ολοκληρωθεί εκεί η ατμοποίηση του υγρού. Αυτή η περιπλοκή και καινοτόμα διαδικασία άτμισης, παρέχει μια πιο λεπτομερής και γεμάτη γευστική εμπειρία.

 Z Force Mesh coils

Οι αντιστάσεις Duo Prime ZF είναι 0.2ohm (50-80W) και 0.3ohm (30-45W), ιδανικές για DL και RDL ατμιστές.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις: 30mm x 45mm x 132mm | 30mm x 45mm x 86mm (χωρίς τον ατμοποιητή)

Μπαταρία: 1 x 21700 ή 1 x 18650 ή 1 x 20700 Αποσπώμενη μπαταρία

Χωρητικότητα Δεξαμενής: 5ml

Εύρος Αντίστασης: 0.1ohm - 3.5ohm

Ένδειξη Φόρτισης: Η οθόνη δείχνει την κατάσταση φόρτισης

Φόρτιση: 5V/1.7A

Υλικά κατασκευής: Κράμα ψευδαργύρου

Εύρος μέγιστης εξόδου: 18650 μπαταρία - 28.5A | 21700 μπαταρία 32A

Περιεχόμενα Συσκευασίας

1 x Kroma 217 Mod (δεν περιλαμβάνεται μπαταρία)

1 x Z Force ατμοποιητής (εγκατεστημένο ZF 0.2ohm coil)

1 x Ανταλλακτικό ZF 0,3ohm DTL Coil

1 x Ανταλλακτικό Clear Bubble Tube (5ml)

1 x Ανταλλακτικό Σετ O-Rings ZF

1 x Καλώδιο φόρτισης Type-C

1 x Οδηγός

Κατασκευαστής:
Κατασκευαστής :Innokin