Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση των cookies OK

Aspire Nautilus 3 2ml

22.90 
6958947139519
Εξαντλημένο

Η Σειρά Aspire Nautilus επιστρέφει δυναμικά!

Ο Nautilus 3 tank χρησιμοποιεί τις αντιστάσεις της σειράς Nautilus coils και καταφέρνει να μιμηθεί την απόλυτη γεύση του Nautilus GT taste.

Ο νέος Nautilus 3καταφέρνει να δώσει εξαιρετική τσιγαρίσια τζούρα και πλούσια γεύση.

Πολλαπλές ρυθμίσεις αέρα για κάθε στυλ ατμίσματος

Ο Nautilus 3 Tank προσφέρει μία πλειάδα από οπές εισροής αέρα οι οποίες δίνουν 7 διαφορετικές ρυθμίσεις .

Η διάμετρος των οπών αέρα είναι:

3.0 mm,2.5 mm,1.8 mm,1.5 mm,1.2 mm,1.0 mm και0.8 mm, όπου διασφαλίζει πλουσιότερη και μεστή γεύση

Καινοτομία στην απλότητα

Ο Nautilus 3 Tank διαθέτει ένα καινοτόμο και πολύ απλό σύστημα αντικατάστασης της αντίστασης. Ενώ παράλληλα με την απομάκρυνση της αντίστασης ενεργοποιείται αυτόματα μία βαλβίδα διακοπής του υγρού ώστε να αποτραπεί η διαρροή του εκτός της δεξαμενής.

Σχεδιασμός για τρομερά εύκολο γέμισμα

Ο Nautilus 3 διαθέτει εξαιρετικά απλό σχεδιασμό πλήρωσης, απλώς σύρετε το πάνω μέρος του ατμοποιητή ασκώντας δύναμη στην κόκκινη ένδειξη.

Με γνώμονα την παιδική ασφάλεια

Η Aspire έχει εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσει ένα έξυπνο σχεδιασμό παιδικής ασφάλειας, χωρίς να στερήσει την εμπειρία του χρήστη. Μετά από αμέτρητες πραγματικές δοκιμές και βελτιώσεις, η Aspire είναι περήφανη που το εφαρμόζει στο Nautilus 3.

Ο έξυπνος σχεδιασμός αναπλήρωσης μπορεί να δώσει εύκολη πρόσβαση στους ενήλικες, ενώ περιορίζει τους ανήλικους να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενη του ατμοποιητή.

Χρώματα για κάθε στυλ

Χρωματικές επιλογές που προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε στυλ,οNautilus 3 tankδιαθέτει 3 κλασσικές χρωματικές επιλογές: Stainless Steel, Gunmetal, Black.


Αξεπέραστη Γεύση
Αξεπέραστη Γεύση
Ο Aspire Nautilus 3 διαθέτει σύστημα ρύθμισης ροής αέρα ακριβείας, έτσι ώστε να προσφέρει απίθανη MTL γεύση και ροή αέρα. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένος με επτά διαφορετικές επιλογές ρύθμισης αέρα (airflow), με διάμετρο: 3.0mm, 2.5mm, 1.8mm, 1.5mm, 1.2mm, 1.0mm και 0.8mm για να απολαμβάνετε εκπληκτική πλούσια γεύση χωρίς περιορισμούς.
Εύκολη Αλλαγή Αντίστασης
Εύκολη Αλλαγή Αντίστασης
Ο ατμοποιητής διαθέτει καινοτόμο σύστημα αλλαγής αντίστασης, κάνοντας την διαδικασία αντικατάστασης πιο απλή από ποτέ. Ταυτόχρονα έχετε μηδενικές διαρροές, μέσω της βαλβίδας διακοπής υγρού που λειτουργεί ως προστασία για τον θάλαμο της αντίστασης, κατά τη διάρκεια της αλλαγής.
Εκπληκτική Συμβατότητα Αντιστάσεων
Εκπληκτική Συμβατότητα Αντιστάσεων
Ο ατμοποιητής είναι συμβατός με ολόκληρη τη σειρά αντιστάσεων Aspire Nautilus, έτσι ώστε να απολαμβάνετε πλούσια και γεμάτη γεύση, ευκολία χρήσης, αλλά και πολλαπλές ατμιστικές επιλογές. Ο Aspire Nautilus 3 δημιουργήθηκε για να παράγει το προσωπικό σας ιδανικό άτμισμα.
Εύκολη Αναπλήρωση Υγρού Άνω Μέρους
Εύκολη Αναπλήρωση Υγρού Άνω Μέρους
Πρωτοποριακό και εύκολο γέμισμα άνω μέρους με ενσωματωμένο σύστημα παιδικής προστασίας. Για την αναπλήρωση του υγρού, απλά σύρετε το επάνω κάλυμμα και γεμίζετε με το υγρό της αρεσκείας σας.
Η συσκευασία περιέχει:


Χαρακτηριστικά

 • Χωρητικότητα: 2 ml
 • Δυνατότητα επέκτασης στα 4mL
 • Αντιστάσεις: 1.8Ω (10-14W) / 0.7Ω (20-25W)
 • Συμβατός με όλες τις αντιστάσεις της
 • Οικογένειας Nautilus
 • Διαστάσεις με επιστόμιο: φ24*48.5 mm

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

 • 1*Nautilus 3 Tank(2.0ml)
 • 1*Nautilus BVC Coil 1.8Ω
 • 1*Nautilus 2S Mesh Coil 0.7Ω (Προεγκατεστημένη)
 • 1* έξτραDrip Tip
 • 1*Εγχειρίδιο χρήσης
 • 1* O-rings Pack
Κατασκευαστής:
Κατασκευαστής :Aspire