Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση των cookies OK

Όροι Εγγύησης

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Παρακαλούμε όπως διαβάσετε την πολιτική μας όσον αφορά τις αλλαγές-επιστροφές προτού προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την αλλαγή-επιστροφή του προϊόντος που έχει λάβει, θα πρέπει να είναι εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΓΥΗΣΗ.

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται αλλά μπορεί το ποσό να χρησιμοποιηθει για άλλη αγορά (αν πληρούνται οι προϋποθέσεις).

Για να μας επιστρέψετε ελαττωματικά προϊόντα, σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης περιορισμένης ευθύνης, πρέπει :

Να μας τηλεφωνήσετε στο 213-0429494.

Εάν απαιτηθεί να μας στείλετε το προϊόν για αντικατάσταση, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων που απαιτούνται για την αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων.

Τα έξοδα παράδοσης των προϊόντων που επιστρέφονται ή αλλάζονται καλύπτονται εξολοκλήρου από τον πελάτη.

Για τον λόγο αυτό σας συμβουλεύουμε:

 • Να χρησιμοποιείτε μία αναγνωρισμένη ταχυδρομική υπηρεσία για την επιστροφή ή αλλαγή της αγοράς σας.
 • Να συσκευάζετε το προϊόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί προσεκτικά ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
 • Να τοποθετείτε μέσα στην συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει, ένα έγγραφο στο οποίο να μας παραθέτεται τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να λύσουμε την οικονομική μας εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή - αλλαγή.

Σε καμία περίπτωση δεν ευθυνόμαστε για απώλεια , καθυστέρηση, κλοπή ή κακή διαχείριση του δέματος που αποστέλλει ο πελάτης για αλλαγή - επιστροφή προϊόντος.

Αφού παραλάβουμε το προϊόν(τα) και το ελέγξουμε θα σας ενημερώσουμε εάν πρόκειται να αντικατασταθεί.

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται μόνο όταν παραληφθούν και υποβληθούν σε έλεγχο ποιότητας.

Σε καμιά περίπτωση δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές προϊόντων με τα έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν την εταιρία μας.

Η συσκευασία των προϊόντων δεν πρέπει να έχει ανοιχθεί. Τα προϊόντα δεν πρέπει να έχουν χρησιμοποιηθεί και δεν πρέπει να έχουν παρέλθει 14 μέρες από την ημερομηνία αγοράς.

Δεν έχουμε ευθύνη λάθους για παραγγελίες που γίνονται τηλεφωνικά και χωρίς email.

Σε περίπτωση όπου το προϊόν για αλλαγή ή επιστροφή δεν πληροί τους παραπάνω και παρακάτω προαναφερθέντες όρους της παραγράφου ''Αλλαγή- επιστροφή προϊόντων'', το δέμα θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Για λόγους υγιεινής, δεν δεχόμαστε επιστροφές για προϊόντα που ανήκουν στις κατηγορίες:

 • Υγρά Αναπλήρωσης ανοιγμένα ή σφραγισμένα.
 • Επιστόμια / Drip tips.
 • Ατμοποιητές και tank ,ανταλλακτικά - coils,που έχουν γεμιστεί με υγρό αναπλήρωσης.
 • Για τα υπόλοιπα προϊόντα ανάλογα με τις κατηγορίες που ανήκουν ισχύει εγγύηση ελαττωματικού κατά την παραλαβή (DOA – DeadOnArrival) και επιπλέον:
 • Μπαταρίες τύπου eGo καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 10 ημερών. Η εγγύηση δεν καλύπτει σπάσιμο, υγρασία, σπείρωμα και κινητά μέρη (κουμπί).
 • Μπαταρίες επαναφορτιζόμενες σε εξωτερικό φορτιστή, εγγύηση ελαττωματικού κατά την παραλαβή (DOA – DeadOnArrival).
 • Ηλεκτρονικά MOD – συσκευές μεταβλητής/σταθερής τάσης, εγγύηση 60 ημερών

Η εγγύηση δεν καλύπτει σπάσιμο, υγρασία, σπειρώματα(πόλος) και κινητά μέρη (κουμπί). ισχύει μόνο μετά από έλεγχο της συσκευής για το αν έχει γίνει κακή χρήση από τον πελάτη. (πέσιμο, χτύπημα, υγρά, λάθος στην φόρτιση, πρόκληση βραχυκυκλώματος, κλπ).

Σε περίπτωση που εξακριβωθεί από το service κακή χρήση από τον πελάτη (χτύπημα - πέσιμο - υγρά - βραχυκύκλωμα από ακατάλληλη φόρτιση), ( λάθος πρίζα, φόρτιση σε όχημα, αυξημένη παροχή τάσης ρεύματος, ακατάλληλες μπαταρίες) ο πελάτης επιβαρύνεται χρηματικά τον τεχνικό έλεγχο καθώς και την επισκευή αν είναι δυνατή.

 • Μηχανικά MOD, εγγύηση ελαττωματικού κατά την παραλαβή (DOA – DeadOnArrival).
 • Ατμοποιητές, ανταλλακτικές αντιστάσεις και tank που δεν έχουν γεμιστεί με υγρό αναπλήρωσης, εγγύηση ελαττωματικού κατά την παραλαβή (DOA – DeadOnArrival).
 • Επισκευάσιμοι ατμοποιητές - ΙΣΧΥΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ.- Για τα συγκεκριμένα προϊόντα, δεν γίνονται δέκτες, επιστροφές - ανταλλαγές λογω μη ικανότητας εύρεσης κακής λειτουργίας-χρήσης, από τον πελάτη.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ

Ο Πελάτης δηλώνει ότι αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλαχτα τους παραπάνω ορούς συνεργασίας και αποδέχεται να πραγματοποιήσει την αγορά σύμφωνα με αυτούς. Οι όροι συναλλαγής μεταξύ πελάτη και εμάς, έχουν διαβαστεί από τους ενδιαφερόμενους της συναλλαγής.