Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση των cookies OK

Νέα Προϊόντα

Zeus Nectar Flavour Shot Mint Chocolate 60ml
761371054794
12.90 
Zeus Nectar Flavour Shot Chocolate Caramel Flavour 60ml
761371054749
12.90 
12.90 
Zeus Nectar Flavour Shot Chocolate Flavour 60ml
761371054787
12.90 

Τρόποι Πληρωμής

Παραλαβή από το κατάστημα ( Λεωφόρος Σαλαμίνος 205, Σαλαμίνα τ.κ 18900 ):

Η πληρωμή των προϊόντων γίνεται στο κατάστημα κατά την παραλαβή τους. Μπορείτε να εξοφλήσετε είτε με μετρητά, είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Aγορές άνω των 500.00€:

Για αγορές άνω των 500.00€ δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Σε αυτές τις περιπτώσεις η εκάστοτε συναλλαγή χρειάζεται να εξοφλείται μέσω κατάθεσης/εμβάσματος ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή PayPal.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ αν το ποσό της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 49.00€. Έαν το ποσό της παραγγελία σας δεν υπερβαίνει τα 49.00€, το κόστος μεταφορικών είναι 3.00€.

Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να παραλάβετε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό.

Κάνετε την παραγγελία σας.

  • Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τις απαραίτητες διευκρινίσεις σχετικά με την κατάθεση και τις πιθανές τραπεζικές επιβαρύνσεις.
  • Πραγματοποιήστε την πληρωμή στην τράπεζα.
  • Ενημερώστε μας για την κατάθεσή σας, είτε τηλεφωνικά, είτε με email.
  • Αφού εκτελεστούν όλα τα παραπάνω βήματα, η παραγγελία σας συσκευάζεται και αποστέλλεται στον χώρο σας.

Συνεργαζόμενες Τράπεζες:

Alpha Bank

Όνομα Δικαιούχου: ΚΟΥΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ Ι.

IBAN: GR9201401800180002330003340

BIC/SWIFT: CRBAGRAA

Πιστωτική Κάρτα:

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ αν το ποσό της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 49.00€. Αλλιώς η επιβάρυνση των μεταφορικών είναι μόνο 3.00€. Συμβατές όλες οι κάρτες Visa, Mastercard. Κατά τη διαδικασία πληρωμής μεταφέρεστε στο ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον της ALPHABANK.

Με την υπηρεσία Alpha e-Commerce, οι Πελάτες ολοκληρώνουν ηλεκτρονικά τις αγορές τους από το ηλεκτρονικό κατάστημα επιλέγοντας ανάμεσα από όλους τους σύγχρονους τρόπους πληρωμής:

  • Πληρωμή με κάρτα, όπου γίνονται δεκτές όλες οι χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες (Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club).
  • Πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι (wallet), με δυνατότητα αποδοχής της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας πληρωμών Masterpass.
  • Πληρωμή με τραπεζικό λογαριασμό, με δυνατότητα αποδοχής της νέας υπηρεσίας MyBank

Πρωτοποριακή Υπηρεσία Masterpass

Μasterpass

PayPal:

Πλέον σας παρέχουμε και την δυνατότητα πληρωμής με τον πιο γνωστό και αξιόπιστο τρόπο πληρωμών παγκοσμίως. Στην περίπτωση του PayPal η αποστολή της παραγγελίας γίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ αν το ποσό της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 49.00€. Αλλιώς η επιβάρυνση των μεταφορικών είναι μόνο 3.00€.

Χρήση δωροεπιταγής ή κουπονιού:

Η χρήση δωροεπιταγής, διατακτικής ή κουπονιού μπορεί να μειώσει την αξία της παραγγελίας σας ή το συνολικό τίμημα. Για την χρήση τους ανατρέξτε στην ενότητα Χρήση Κουπονιού – Δωροεπιταγής.