Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση των cookies OK

Τρόποι Πληρωμής

Παραλαβή από το κατάστημα ( Λεωφόρος Σαλαμίνος 205, Σαλαμίνα τ.κ 18900 ):

Η πληρωμή των προϊόντων γίνεται στο κατάστημα κατά την παραλαβή τους. Μπορείτε να εξοφλήσετε είτε με μετρητά, είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Aγορές άνω των 500.00€:

Για αγορές άνω των 500.00€ δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Σε αυτές τις περιπτώσεις η εκάστοτε συναλλαγή χρειάζεται να εξοφλείται μέσω κατάθεσης/εμβάσματος ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή PayPal.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ αν το ποσό της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 49.00€. Έαν το ποσό της παραγγελία σας δεν υπερβαίνει τα 49.00€, το κόστος μεταφορικών είναι 3.00€.

Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να παραλάβετε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό.

Κάνετε την παραγγελία σας.

  • Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τις απαραίτητες διευκρινίσεις σχετικά με την κατάθεση και τις πιθανές τραπεζικές επιβαρύνσεις.
  • Πραγματοποιήστε την πληρωμή στην τράπεζα.
  • Ενημερώστε μας για την κατάθεσή σας, είτε τηλεφωνικά, είτε με email.
  • Αφού εκτελεστούν όλα τα παραπάνω βήματα, η παραγγελία σας συσκευάζεται και αποστέλλεται στον χώρο σας.

Συνεργαζόμενες Τράπεζες:

Alpha Bank

Όνομα Δικαιούχου: ΚΟΥΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ Ι.

IBAN: GR9201401800180002330003340

BIC/SWIFT: CRBAGRAA

Πιστωτική Κάρτα:

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ αν το ποσό της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 49.00€. Αλλιώς η επιβάρυνση των μεταφορικών είναι μόνο 3.00€. Συμβατές όλες οι κάρτες Visa, Mastercard. Κατά τη διαδικασία πληρωμής μεταφέρεστε στο ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον της ALPHABANK.

Με την υπηρεσία Alpha e-Commerce, οι Πελάτες ολοκληρώνουν ηλεκτρονικά τις αγορές τους από το ηλεκτρονικό κατάστημα επιλέγοντας ανάμεσα από όλους τους σύγχρονους τρόπους πληρωμής:

  • Πληρωμή με κάρτα, όπου γίνονται δεκτές όλες οι χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες (Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club).
  • Πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι (wallet), με δυνατότητα αποδοχής της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας πληρωμών Masterpass.
  • Πληρωμή με τραπεζικό λογαριασμό, με δυνατότητα αποδοχής της νέας υπηρεσίας MyBank

Πρωτοποριακή Υπηρεσία Masterpass

Μasterpass

PayPal:

Πλέον σας παρέχουμε και την δυνατότητα πληρωμής με τον πιο γνωστό και αξιόπιστο τρόπο πληρωμών παγκοσμίως. Στην περίπτωση του PayPal η αποστολή της παραγγελίας γίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ αν το ποσό της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 49.00€. Αλλιώς η επιβάρυνση των μεταφορικών είναι μόνο 3.00€.

Χρήση δωροεπιταγής ή κουπονιού:

Η χρήση δωροεπιταγής, διατακτικής ή κουπονιού μπορεί να μειώσει την αξία της παραγγελίας σας ή το συνολικό τίμημα. Για την χρήση τους ανατρέξτε στην ενότητα Χρήση Κουπονιού – Δωροεπιταγής.