Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση των cookies OK

Ποιοι ειμαστε


Το κατάστημά μας εδρεύει από τις αρχές του 2016 στην Σαλαμίνα με σκοπό να καλύψει το κενό της ατμιστικής κοινότητας που υπήρχε στο νησί μας.

Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε στους πελάτες μας έναν εναλλακτικό τρόπο πρόσληψης της νικοτίνης, απαλλάσσοντας τον οργανισμό τους από όλες τις βλαβερές ουσίες που περιέχονται στο κανονικό τσιγάρο και να βοηθήσουμε με την επιλογή του κατάλληλου ατμιστικού εξοπλισμού, ώστε να καλύψουμε πλήρως τις δικές σας ανάγκες.

Ασχολούμαστε αποκλειστικά με προϊόντα πιστοποιημένα γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο οπότε αυτό μας δίνει την εξειδίκευση στον χώρο. Το κατάστημά μας συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει όλες τις εταιρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίες πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις ώστε να εγγυώνται κορυφαία ποιότητα και μέγιστη ασφάλεια στον χρήστη.

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση του πελάτη, προσφέρουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία της ομάδας μας.


Με Εκτίμηση ,Η ομάδα του Avevapor.gr