Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση των cookies OK

Vaporesso ITank 8ml 24.5mm

29.90 
6943498630486
Σε Απόθεμα
+

Ο iTank 2 είναι ένας premium ατμοποιητής που συνδυάζει πολυτέλεια και επίδοση για τους απαιτητικούς χρήστες. Με το εξαιρετικά χωρητικό bubble glass των 8ml, δεν χρειάζεται συχνή αναπλήρωση, εξασφαλίζοντας συνεχόμενο άτμισμα.

Η διαδικασία αναπλήρωσης είναι απλή και καθαρή, καθώς απλά πατώντας το κουμπί στο πάνω μέρος του ατμοποιητή, το καπάκι ανοίγει αυτόματα, μια άνετη και γρήγορη διαδικασία.

Η μοναδική δομή Morph-Mesh προσφέρει ακριβής αναπαραγωγή γεύσης και το αφρώδες βαμβάκι COREX στις αντιστάσεις GTi εξασφαλίζουν πιο ομοιόμορφη θέρμανση και υψηλότερη παράδοση υγρού. Βελτιώνει τον Συντελεστή Αποτελεσματικότητας Ατμίσματος κατά 50%, προσφέροντας ακρίβεια γεύσης από την πρώτη εισπνοή μέχρι την τελευταία, ενώ παράλληλα επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της αντίστασης κατά 50%.

Vaporesso Tank iTank 2

Οι ενισχυμένες mesh αντιστάσεις προσφέρουν γεμάτη γεύση, μεγάλα σύννεφα ατμού και υπόσχονται εξαιρετική διάρκεια ζωής μέχρι και 50%. Η εύκολη αλλαγή των αντιστάσεων γίνεται απλά αφαιρώντας τη βάση των 25mm, όπου μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε και το air flow για μια εξατομικευμένη εμπειρία ατμίσματος.

Ο iTank 2 είναι πλήρως συμβατός με όλες τις αντιστάσεις της πλατφόρμας GTi.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:

  • 1 x Vaporesso Tank iTank 2
  • 1 x Vaporesso Coilhead GTI 0,20 Ω
  • 1 x Vaporesso Coilhead GTI 0,40 Ω
  • 1 x Ανταλλακτικό τζάμι
  • 1 x σακούλα ανταλλακτικών
  • Οδηγίες χρήσης
Κατασκευαστής:
Κατασκευαστής :Vaporesso