Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση των cookies OK

Aspire Cyber X Pod Kit 1000mAh

24.90 
6958947159371
Εξαντλημένο
Το Στιλ Συναντά τη Φορητότητα
Το Στιλ Συναντά τη Φορητότητα
Το Cyber X σας προσφέρει την απόλυτη ισορροπία μεταξύ στιλ και φορητότητας, τοποθετώντας τα φουτουριστικά διαφανή στοιχεία του Cyber σε ένα λεπτό και φορητό σώμα συσκευής. Το Cyber X είναι βέβαιο ότι θα χωρέσει στην παλάμη του χεριού σας και σε οποιαδήποτε τσέπη.
Φωτεινή Ένδειξη LED
Φωτεινή Ένδειξη LED
Οι δείκτες LED στο μπροστινό μέρος της συσκευής προσδίδουν στιλ στην κομψή εμφάνιση του Cyber X, αλλά και πρακτικότητα, υποδεικνύοντάς σας ταυτόχρονα την τρέχουσα κατάσταση λειτουργίας της συσκευής.
Αυτονομία και Γρήγορη Φόρτιση
Αυτονομία και Γρήγορη Φόρτιση
Παρά το μικρό μέγεθος της συσκευής, το Cyber Χ έχει μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας 1000mAh, που μπορεί να σας προσφέρει άτμισμα χωρίς φόρτιση για έως και 2 μέρες. Ακόμα όμως και όταν χρειαστεί να το φορτίσετε, υποστηρίζει την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης με καλώδιο Type-C 2A, για να μην χρειαστεί να περιμένετε πολύ.
Δύο Αντιστάσεις για Διπλή Απόλαυση
Δύο Αντιστάσεις για Διπλή Απόλαυση
Το Cyber X μπορεί να λειτουργήσει με 2 TSX Pod (κάψουλες) προ-εγκατεστημένων αντιστάσεων (1,0ohm και 0,8ohm). Τα TSX Pod είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις συσκευές Cyber X και Cyber S, καθώς και για χρήση υγρών αναπλήρωσης, με άλατα νικοτίνης.
Εύκολη Eπαναπλήρωση Yγρού
Εύκολη Eπαναπλήρωση Yγρού
Το Cyber X είναι πολύ πρακτικό και εύχρηστο ακόμα και στην επαναπλήρωση του υγρού. Διαθέτει διαφανές pod που σας επιτρέπει να βλέπετε τη στάθμη του υγρού αναπλήρωσης ανά πάσα ώρα και στιγμή. Όταν έρθει η στιγμή για αναπλήρωση, ανασηκώνετε το Pod με το μαγνητικό του κούμπωμα και γεμίζετε από την πλαϊνή οπή, η οποία είναι σχεδιασμένη για αποφυγή διαρροών. Επανατοποθετείτε το Pod πάλι στη συσκευή και είστε έτοιμοι για άτμισμα.
3 Λειτουργίες Ενεργοποίησης
3 Λειτουργίες Ενεργοποίησης
Ενώ η συσκευή είναι ενεργή, πατήστε γρήγορα 3 φορές το πλήκτρο εκκίνησης για να επιλέξετε την αγαπημένη σας λειτουργία ενεργοποίησης. Ο αντίστοιχος δείκτης θα ανάψει σε λευκό χρώμα για 3 δευτερόλεπτα για να επιβεβαιώσει την επιτυχημένη επιλογή λειτουργίας.
  • Όταν ανάψει ο πάνω δείκτης έχετε επιλέξει: Ενεργοποίηση με αυτόματη λειτουργία (Auto-draw)
  • Όταν ανάψει ο κάτω δείκτης έχετε επιλέξει: Ενεργοποίηση με το πάτημα κουμπιού
  • Όταν ανάψουν οι πάνω και κάτω δείκτες έχετε επιλέξει: Ενεργοποίηση με αυτόματη λειτουργία και με το πάτημα κουμπιού
Ρύθμιση Ροής Αέρα
Ρύθμιση Ροής Αέρα
Το σύστημα ρύθμισης ροής αέρα (airflow) μπορεί να εξυπηρετήσει πολλά ατμιστικά στυλ, από μεγαλύτερη παραγωγή ατμού σε μικρή και διακριτική. Αλλάζοντας την κατεύθυνση που τοποθετείτε το pod, ρυθμίζετε ανάλογα και τη ροή του αέρα.
Η συσκευασία περιέχει:
Η συσκευασία περιέχει:
  • 1 x Cyber X Συσκευή (1000mAh)
  • 1 x TSX Pod 0.8ohm (2ml) (Προ-εγκατεστημένο Pod)
  • 1 x TSX Pod 1.0ohm (2ml)
  • 1 x Καλώδιο Φόρτισης USB Type-C
  • 1 x Κορδόνι Μεταφοράς Λαιμού
  • 1 x Εγχειρίδιο Χρήσης


Κατασκευαστής:
Κατασκευαστής :Aspire