Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση των cookies OK

Lost Vape Ursa Nano Pod Kit

22.90 
6972791017175
Σε Απόθεμα
+

Lost Vape - Ursa Nano Pod Kit 2.5ml

Το Lost Vape Ursa Nano Pod Kit είναι ένα ποιοτικό, εξαιρετικά σχεδιασμένο Pod που κεντρίζει το ενδιαφέρον με την εμφάνισή του και τη δυνατότητά του να αλλάζει χρώμα ανάλογα με τη γωνία από την οποία το κοιτάτε, δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα οπτική εμπειρία.

Το Ursa Nano λειτουργεί με μια ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 800mAh, παρέχοντας επαρκή διάρκεια ζωής μπαταρίας, με σταθερή ισχύ έως 18W. Μια έξυπνη ένδειξη φόρτισης σας ενημερώνει για τα επίπεδα της μπαταρίας, ώστε να παρακολουθείτε το υπόλοιπο της μπαταρίας στη συσκευή σας.

Με το ρυθμιζόμενο κουμπί ελέγχου ροής αέρα που διαθέτει, σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το άτμισμά σας σε όποιο στυλ MTL θέλετε.

Το άτμισμα γίνεται χωρίς το πάτημα κάποιου κουμπιού, διαθέτει αυτόματη ενεργοποίηση. Ο σχεδιασμός του επιστομίου είναι εργονομικός και κομψός, εξασφαλίζοντας την αποφυγή διαρροών υγρού. Διαθέτει μαγνητικό σύστημα σύνδεσης του pod με το τμήμα της μπαταρίας. Οι μικροί, αλλά ισχυροί μαγνήτες που βρίσκονται στην κάτω πλευρά του pod δημιουργούν μια πολύ ανθεκτική σύνδεση και μπορείτε να τοποθετήσετε με ακρίβεια το pod και από τις δύο πλευρές. Επίσης ανιχνεύει αυτόματα την αντίσταση που βρίσκεται μέσα στο pod, έτσι η συσκευή διασφαλίζει μια σταθερή ισχύς εξόδου, προσαρμοσμένη στη συγκεκριμένη αντίσταση.

Διαθέτει κάψουλα με χωρητικότητα 2,5ml και υποστηρίζει ανταλλακτικές κάψουλες με αντιστάσεις 0,8ohm και 1,00ohm.

Το ελαφρύ και μικρό μέγεθος είναι ιδανικό για να το έχεις πάντα μαζί σου.

Χαρακτηριστικά:

Κουμπί ελέγχου ροής αέρα

MTL Vaping

Χωρητικότητα 2,5ml

Ενσωματωμένη μπαταρία 800 mAh

Ανάφλεξη ενεργοποιημένη με έλξη

Ένδειξη Έξυπνης Φόρτισης

Διάσταση 100,56*24,1*14mm

Βάρος: 61,3g

Μπαταρία: 800mAh Μπαταρία (ενσωματωμένη)

Τάση μπαταρίας: 3,0V-4,2V

Τάση εξόδου: 3,0V-3,9V

Εύρος ισχύος: 5-18W

Ρεύμα εξόδου: 2,5A-5,0A

Κατασκευαστής:
Κατασκευαστής :Lost Vape