Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση των cookies OK

Voopoo Argus Mt Mod 3000mAh 100W

64.90 
6941291535847
Εξαντλημένο

Το ΝΕΟ Argus MT ένα ισχυρό και στιβαρό mod, σας προσφέρει τη μέγιστη εμπειρία ατμίσματος.

Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο Zink Alloy και δέρμα (διατηρώντας το βάρος του πολύ χαμηλά), προσφέροντας άφταστη ποιότητα κατασκευής, εξαιρετική εργονομία, αλλά κυρίως IP68 πιστοποίηση, που το κάνει ιδιαίτερα ανθεκτικό σε νερό, σκόνη και πτώση!


Έχει μέγιστη ισχύ έως 100 watt με ενσωματωμένη μπαταριά 3000Mah και διαθέτει ρυθμιζόμενη ισχύ, ικανοποιώντας πλήρως τις διαφορετικές ανάγκες σας.


Η συσκευή υποστηρίζεται από το Gene.TT Chip, ένα τσιπ υψηλής τεχνολογίας το οποίο παρέχει ισχυρή απόδοση γρήγορης ανάφλεξης και προσφέρει έξυπνες λειτουργίες, όπως SMART και RBA, που δίνει άμεση απόκριση 0.001s καθώς και μεγάλη οθόνη TFT 0,96 ιντσών και ανασχεδιασμένο interface.


Η λειτουργία SMART μπορεί να εντοπίσει αυτόματα την ωμική αντίσταση διαφορετικών αντιστάσεων και αυτόματα να δώσει εντολή στο Mod να ρυθμίσει την κατάλληλη ισχύ εξόδου για την αντίστοιχη αντίσταση. Η λειτουργία RBA είναι κατάλληλη για έμπειρους ατμιστές χωρίς δυνατότητα περιορισμού ισχύος.


Διαθέτει δυνατότητα ταχύτατης φόρτισης 3Α μέσω θύρας USB Type-C και 8 διαφορετικές ασφάλειες προστασίας, καθώς και φυσικό κουμπί κλειδώματος για ασφαλή μεταφορά.
Χαρακτηριστικά:

 • Μέγεθος συσκευής: 92mm x 40mm x 30mm
 • Μπαταρία mAh: 3000mAh/3.7V 7,77Wh
 • Ελάχιστη/Μέγιστη Ισχύς: 5.0W~100W
 • Ελάχιστη/Μέγιστη Τάση: 0~8.5V
 • Υλικό Κατασκευής: Αλουμίνιο zink alloy και δέρμα
 • Φόρτιση: 5V/3A
 • Usb Θύρα: Type C

Λειτουργίες: Smart mode-Rba mode-Turbo mode-Tc mode

 1. Πολλαπλά συστήματα προστασίας
 2. Προστασία Χρονικής υπέρβασης
 3. Προστασία από Βραχυκύκλωμα
 4. Προστασία χαμηλής τάσης
 5. Προστασία Υπερφόρτισης
 6. Προστασία Υπερθέρμανσης
 7. Προστασία Χρονικής Υπέρβασης