Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση των cookies OK

Eleaf - Istick Pico Le Mod 75W

38.90 
6974678293603
Σε Απόθεμα
+

Η σειρά iStick Pico της εταιρείας ELEAF είναι η πιο διαδεδομένη και αγαπημένη επιλογή των ατμιστών! Με σήμα κατατεθέν το μικρό μέγεθος και τις υψηλές επιδόσεις, η ELEAF αποδεικνύει με κάθε καινούργια έκδοση ότι κομψότητα και αυτονομία μπορούν να πάνε μαζί!


ELEAF iStick Pico LE Mod - Συσκευή ρύθμισης ισχύος μονής μπαταρίας

Το iStick Pico LE είναι το νέο μέλος της γνωστής σειράς Eleaf Pico! Ξεχωρίζει για τη μοναδική κατασκευή του με το χαρακτηριστικό βιδωτό καπάκι για μια 18650 μπαταρία, καθώς και για τη συμπαγή κατασκευή και απλότητά του, ενώ έχει ανανεωθεί με μια αναζωογονητική κομψή εμφάνιση δέρματος.


Συμπαγές όπως πάντα, επιτρέποντάς σας να το μεταφέρετε με ευκολία, γρήγορη φόρτιση με USB Type-C και η καθιερωμένη πλήρης γκάμα ασφαλειών και λειτουργιών που προσφέρει η Eleaf, το Pico LE ήδη έχει ξεχωρίσει στον χώρο του ατμίσματος!

Ανανεωμένη πλακέτα που εγγυάται ζωηρό άτμισμα και maximum ασφάλεια!

Το iStick Pico LE κρύβει την νέα καρδιά - chip της ELEAF, η οποία αποδίδει μέγιστη ισχύ 75 Watt με μια μπαταρία 18650 (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία) και προσφέρει ένα πλήρως

παραμετροποιήσιμο μενού με λειτουργίες. Η ευκολία του μενού είναι παροιμιώδης! Ρυθμίζετε την ένταση του ατμίσματός σας με τα 2 πλήκτρα κάτω από την οθόνη και με 3 κλικ στο πλήκτρο ατμίσματος έχετε πρόσβαση στις επιπλέον επιλογές, για να τελειοποιήσετε την ατμιστική σας εμπειρία!


Επιπροσθέτως, το Pico LE έχει ολοκληρωμένη πλακέτα με κυκλώματα ασφάλειας κατά της υπερφόρτισης, όπως και κατά του βραχυκυκλώματος και της ανάποδης τοποθέτησης της μπαταρίας.

Γρήγορη φόρτιση με USB Type-C

Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί εντός του iStick Pico LE χρησιμοποιώντας τη USB θύρα του mod με ένα φορτιστή τοίχου ή από θύρα ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το Pico LE διαθέτει βύσμα και καλώδιο Type-C ταχύτατης φόρτισης έως 2A. αυτά, ο καλύτερος και συνιστώμενος τρόπος φόρτισης της μπαταρίας σας είναι η τοποθέτησή της σε πιστοποιημένο εξωτερικό φορτιστή, συμβατό με τον τύπο της μπαταρίας.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

 1. Μέγεθος: 51,8*27.7*71,1mm
 2. Βάρος: 86gr
 3. Οθόνη: OLED
 4. Συμβατός τύπος Μπαταρίας: 1 * 18650
 5. Λειτουργίες εξόδου: VW/Bypass/TC(Ni/Ti/SS/TCR)
 6. Ισχύς εξόδου: 1-75W
 7. Μέγιστο ρεύμα φόρτισης: 2Α
 8. Χρώματα: Full Black, Black Grey, Orange Brown, Yellow Blue, Green Black

Περιεχόμενα Πακέτου:

 • 1 * iStick Pico LE
 • 1 * Καλώδιο γρήγορης φόρτισης USB Type-C
 • 1 * Βιβλίο Οδηγιών Χρήσης
Κατασκευαστής:
Κατασκευαστής :Eleaf